SING APA KITA

Pengalaman bertahun-tahun ing Riset lan Pengembangan, Desain, Produksi lan pemasaran produk dandanan Internasional, YRSOOPRISA nyedhiyakake macem-macem alat dandanan; efisiensi dhuwur kanggo nyedhiyakake rega sing kompetitif, kualitas apik, produk sing aman kanggo klien.

sinau luwih lengkap

OEM/ODM
Produsen Alat Rias Profesional, 12 taun + OEM / ODM / LAYANAN LABEL SWASTA

prodcts kita

Sikat Wajah Pro Spons Kecantikan Set Sikat Mripat Pro

12pcs black gold makeup brush 4pcs makeup brush set 15pcs makeup brush set 7pcs makeup brushes set Powder Brush 4 Fan Brush
makeup sponge Black Beauty Sponge super soft beauty sponge 5pcs Beauty Sponge Microfiber Sponge
horse hair eye brushes set 7pcs Eye Brush Set 4pcs eye brushes 5pcs cosmetic brush with bag eye brush set with case

babagan kita

Babagan Perusahaan Kita

SHENZHEN YRSOOPRISA PRO BEAUTY CO., LTD, sing dununge ing kutha Shenzhen, China, minangka perusahaan profesional sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, produksi, lan penjualan sikat dandanan, sikat seni kuku lan kosmetik liyane. Kita minangka produsen asli, kanthi kualitas dhuwur, sistem kontrol kualitas sing ketat, pangiriman cepet lan rega kompetitif, dadi misuwur ing luar negeri. Kita ora mung pabrik sing ngrakit nanging uga pabrik bahan baku. Supaya kita bisa ngontrol rega, wektu transaksi lan kualitas sing luwih apik.

Waca liyane

ABOUT US

c-1

Jaminan Kualitas

Saben tahapan sajrone produksi dipriksa kanthi ketat

c-2

Dhukungan Online 24/7

Ing layanan 24 jam saben dina

c-3

Pengiriman Dunia

Produk lan Layanan ing saindenging jagad