top_banner

Babagan Kita

Shenzhen Yrsooprisa Pro Beauty Co., ltd.

dununge ing kutha Shenzhen, China, minangka perusahaan profesional sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi, lan penjualan sikat dandanan, sikat seni kuku lan kosmetik liyane.
Kita minangka produsen asli, kanthi kualitas dhuwur, sistem kontrol kualitas sing ketat, pangiriman cepet lan rega kompetitif, dadi misuwur ing luar negeri.

Kita ora mung pabrik sing ngrakit nanging uga pabrik bahan baku. Supaya kita bisa ngontrol rega, wektu transaksi lan kualitas sing luwih apik.

Pabrik kami nutupi wiyar luwih saka 3000 meter persegi, buruh lini produksi luwih saka 100 wong saiki. Pabrik duwe sistem manajemen mutu sing lengkap, ngliwati standar sistem manajemen mutu ISO9001, ISO14001. Kabeh, kanggo merek OEM domestik lan asing sing kondhang.

Pengalaman bertahun-tahun ing Riset lan Pengembangan, Desain, Produksi lan pemasaran produk dandanan Internasional, YRSOOPRISA nyedhiyakake macem-macem alat dandanan; efisiensi dhuwur kanggo nyedhiyakake rega sing kompetitif, kualitas apik, produk sing aman kanggo klien.

Utamane, kita bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan, pangembangan profesional lan desain, khusus lan khusus. Duwe akeh cetakan pribadi lan paten lan merek dagang dhewe, Gawe produk sampeyan luwih unik.

Produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan lan negara lan wilayah liyane.
Kita duwe luwih saka 1.000 sikat sikat lan alat kosmetik sing dirancang.
Kanthi pangembangan perusahaan sing terus-terusan, luwih akeh produk anyar sing bakal dilebokake ing pasar internasional.

Pendhiri "Hanne Chen", wis dadi Pemasaran lan Penjualan Internasional wiwit 2008, wis kenal kabeh rantai industri lan pasar internasional. Dheweke wis tetep percaya "Profesionalisme & Pelanggan Dhisik"

We seneng nyedhiyakake layanan sing paling apik lan sampeyan yakin bakal menehi kontribusi sukses ing bisnis.

Yen sampeyan kasengsem ing OEM / CUSTOMIZATION / ODM, Sugeng rawuh ing kene kanggo rincian liyane.

Pengin kerja sama kita?