top_banner

Proses Logo

Logo proses pencetakan sikat kuas

1 Percetakan pad

Umume ditrapake sikat sikat dandanan kayu
Posisi: Ngalahake
Werna: Warna Apa wae miturut nomer warna pantone
Kauntungan: Ekonomis

2 Screening Sutra
Cocog kanggo gagang kaleng, kayata tabung sikat kabuki, sikat bubuk sing bisa ditarik, lan sikat nganggo tabung utawa tutup
Posisi: Ferrule & Pegangan
Werna: Warna Apa wae miturut nomer warna pantone
Kauntungan: Ekonomis lan Praktis

3 Stamping Panas
Cocog kanggo macem-macem jinis bahan, gagang kayu, gagang pring, gagang plastik lsp.
Posisi: Ferrule & Pegangan
Werna: Perak, Emas, Ombre lan liya-liyane
Kauntungan: atraktif lan awet, ora gampang disuda, tahan suwe
Kerugian: cetakan luwih larang

4 Ukiran laser
Posisi: Ferrule & plastik
Werna: Werna bahan baku wae
Kauntungan: Awet, ora bakal dicopot

5 Pencetakan UV
Posisi: Ferrule & Pegangan
Werna: Warna apa wae miturut nomer warna pantone
Kauntungan: atraktif lan awet
Kerugian: Cukup larang

nimabi 1