top_banner

Materi

Pilihan Bahan Bristle

 

 * Sintetis/ Nylon  (Gratis Gratis / Vegan)

Bulu gaweyan manungsa, biasane saka serat nilon utawa serat sintetis liyane. Beda karo sikat alami, sikat dandanan sintetis ora duwe kutikula, saengga bisa digunakake karo produk cair utawa krim, kayata dhasar lan wadhah, amarga ora bakal jebakan dandanan.

Bulu sintetis cenderung beda-beda, dadi sampurna kanggo aplikasi presisi. Lan sikat sintetis ora bisa nyebabake masalah yen sampeyan alergi, kukul, utawa rawan sensitivitas (anggere sampeyan tetep resik).

 

* Rambut Alam

Praktek nggawe sampurna nganggo sikat dandanan alami, amarga awet banget lan bisa uga luwih apik yen sampeyan nggunakake. Nalika nerangake produk bubuk, sikat kuas alami minangka pilihan sing paling apik. Dheweke kerjane apik banget nganggo bubuk apa wae saka bronzer nganti eyeshadow, lan kabeh sing ana ing antarane, amarga sarat karo tekstur mula sampeyan bakal entuk aplikasi sing luwih apik.

Bulu rambut alami bisa bebas, sampeyan ora mung bisa njupuk cukup produk ing sak swipe, nanging uga bisa nyampur kanthi apik.

 

Pilihan Ferrule

 

* Ferrule aluminium

Ferrul aluminium minangka bahan sing umum katon, lan faktor utama sing nemtokake kualitase yaiku teknologi pangolahan lan kekandelan.
Miturut ukuran ferrule, umume digunakake kanggo ferrule aluminium kanthi kekandelan 0,3-0.5 mm. Sawise akeh prosedur lan pengawasan sing ketat, mula diidini.

 

* Ferrule tembaga

Dibandhingake karo ferrule aluminium, ferrule tembaga duwe gloss lan kekerasan sing luwih apik, nanging luwih larang.

Umume digunakake kanggo sikat riasan mewah lan profesional.

* Plastik ferrule

 

Pilihan saka Gagang

Handle Brush Handle yaiku logo merek sampeyan lan informasi liyane kaya tujuan utawa ukuran sing bisa dicithak.

Kita duwe akeh cetakan pribadi kanggo pilihan sampeyan.

Kustomisasi uga disambut.

 
* Kayu/ BAMBOO

Gagang kayu minangka bahan gagang sing paling umum digunakake. Jinis kayu utama kalebu birch, pring, lan awu. Sampeyan bisa ngatur kuas dandanan kanthi macem-macem bahan lan warna.

 

* Logam

Kita asring nggunakake bahan aluminium kanggo gagang logam, gampang diproses, lan nggilap.

 

* Plastik / Akrilik

Umume digunakake ing sawetara gagang bentuk khusus, gagang akrilik minangka sing paling apik.