top_banner

10 pcs saben bungkus spons kecantikan mini kanthi label pribadi

10 pcs saben bungkus spons kecantikan mini kanthi label pribadi


  • 10pcs per pack mini beauty sponges with private label
  • 10pcs per pack mini beauty sponges with private label

Katrangan

faq

Aplikator spons kosmetik bouncing definisi tinggi sing ora bisa digunakake, khusus digawe kanggo para profesional.

Spons campuran kecantikan ngidini jangkoan pondasi tanpa cacat, lan campuran sing apik kanggo kontur. 

Gunakake bronzer lan blusher kanthi mulus, tanpa nganggo garis-garis utawa splodges.

Maju teknologi kanggo produksi lan nggawe bahan spons, mula luwih ramah ing Bumi.

Bahan:   spons makeup lateks gratis

Werna:  warna sing disesuaikan utawa  Ombre Grosir Kaendahan bolu

Wangun:  Wangun khusus

Paket:  Tas PE sing jelas, tas perak, kothak PVC, kothak kertas lan liya-liyane

Fitur:  Bisa digunakake garing lan udan; Elastis lan alus, elastisitas sing apik

Fungsi:  Dandanan dhasar, Concealer, Foundation, Blending, Blush, lsp

Digunakake kanggo Zona T, Sekitar mata, Irung lan Wajah kabeh

Basah Digunakake karo Krim BB, pondasi Cair, Basis Rias, lsp.

Garing Digunakake karo Blush, Compact, Powder Loose, Shading Powder, lsp

Sugeng rawuh ing kita OEM / ODM/ Logo kustom / Sponges khusus Campuran Kecantikan Kosmetik.

Kepiye:

1. spons kaendahan teles nganggo banyu.

2. Cetha cairan sing akeh banget, gunakake andhuk yen kasedhiya.

3. Foundation bouncing, bubuk, utawa produk kulit liyane ing pasuryan kanthi asil tanpa cacat.

4. Resiki sawise saben digunakake kanggo njaga integritas bahan eksklusif blender.

5. Ganti spons campuran dandanan saben telung wulan, lan aja nganti lali

Wangun spons kaendahan:

1. spons segitiga

2. Bolu pir

3. spons oval

4. spons multi-tasker

5. Spongone luh

6. Sponge Berbentuk Jantung Portable

7. spons bentuk bola

8. spons riasan bentuk woh seger


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • YRSOOPRISA, pabrik sikat sikat profesional, sikat kecantikan, sikat kosmetik, amarga wis fokus ing riset lan pangembangan bahan anyar lan desain anyar. 

    Keuntungan Kita:

    1. Bebas Paraben; tanpa sulphat; bebas lateks; Umpluk non lateks

    2. Tanpa kejem & Vegan

    3. ora nesu-nesu

    4. Spon Kecantikan Mulus

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.