top_banner

Logo kustom 5 pcs sikat mata makeup travel shadow eye pencampuran sikat pensil

Logo kustom 5 pcs sikat mata makeup travel shadow eye pencampuran sikat pensil


  • Custom logo 5pcs travel eye makeup brushes set eye shadow blending pencil brush
  • Custom logo 5pcs travel eye makeup brushes set eye shadow blending pencil brush
  • Custom logo 5pcs travel eye makeup brushes set eye shadow blending pencil brush

Katrangan

faq

Logo kustom 5 pcs sikat mata makeup travel shadow eye pencampuran sikat pensil

Bahan:  rambut sintetis, vegan lan tanpa kekejeman UTAWA Set Kuas Mripat Rambut Alami

Ukuran:      Disesuaikan

Digunakake karo:  Sikat Concealer, sikat shading, sikat Blush, sikat eyeshadow, sikat eyeliner, sikat alis, sikat bibir, sikat detail,

Cocog kanggo  Artis profesional lan panggunaan Pribadi

Cocog kanggo dandanan Mripat kabeh

Bisa dadi hadiah unik kanggo kanca-kanca.

Paket kalebu: Kothak plastik, Kothak kertas, utawa sing Disesuaikan

Kanthi lancar nggunakake kabeh jinis dandanan, kalebu krim, cairan, mineral lan bubuk

YRSOOPRISA, pabrik kuas makeup profesional, sikat kuas mata, amarga wis fokus ing riset lan pangembangan bahan anyar lan desain anyar.

Sugeng rawuh ing kita OEM / ODM/ LOGO CUSTOM / SET LABEL MATA PRIVATE SET MAKEUP Sikat

Fitur:

Cantik lan apik gayane, gampang digawa

Krasa penet sing alus lan nyaman lan bisa nyedhiyakake katrampilan sing luar biasa kanggo nyakup bubuk, nyenengake kulit.

Cocog kanggo panggunaan profesional utawa panggunaan pribadi.

Koleksi sikat bayangan mripat sing apik iki sing sampeyan butuhake saka lapisan, teduh, buffing lan campuran lan kabeh sing ana ing antarane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Isine kabeh sikat sikat mata, kayata sikat mata, sikat mata, sikat mata, sikat bayangan, sikat alis, eyeliner, sikat spoolie, sikat bibir, sikat kontur irung, sikat sikat, sikat penggemar dll. 

    Gampang Dibersih lan Garing 
    1. Sampeyan ora perlu ngresiki sikat iki kanthi asring

    2. yen wisuh, gampang – cukup nganggo sikat ing banyu sing adhem, resiki nganggo sikat reresik favorit, lan mbilas kanthi tliti. Y

    3. sampeyan bisa nggawe sikat sikat utawa nggunakake pengering rambut kanggo asil sing luwih cepet. Sikat kudu diresiki sapisan sadurunge digunakake sadurunge.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita